Viktig oppdatering!

Lørdag 1. mars ble jeg innlagt på Lovisenberg sykehus i Oslo med en meget alvorlig infeksjon, sepsis, nesten førti i feber og veldig dårlig allmenntilstand. Heldigvis fikk jeg rask og god medisinsk hjelp og er på bedringens vei. Jeg ble utskrevet for et par dager siden, men går fortsatt på antibiotika og smertestillende samt andre medisiner. Jeg får også hjelp av hjemmesykepleien to ganger per dag for å skifte bandasjer.

Jeg vil trenge mye tid for å komme helt til hektene. Og jeg blir nødt til å endre livsstilen min radikalt for å forhindre at noe slikt skjer igjen. Derfor vil alle mine pågående prosjekter bli utsatt/nedprioritert til jeg er i bedre form. Jeg ber dere respektere dette. Takk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s