Our Love Will Destroy The World (NZ) + Knut & Ole Aastad Bråten (NO)

Men er’e eksperimentelt ‘a? presenterer:
Our Love Will Destroy The World (NZ) + Knut & Ole Aastad Bråten (NO)
Emanuel Vigeland Mausoleum, Grimelundsveien 8, 0775 Oslo
Tirsdag 24. november 2015 kl. 20.00
Billetter: Kr 275,- pr stk. Merk: Kun 30 billetter tilgjengelig! Inkluderer CD-en “Xeper Becoming” med Our Love Will Destroy The World, som kun fås på denne konserten! Kjøp billetter her!

Our Love Will Destroy The World
Our Love Will Destroy The World
Our Love Will Destroy The World er dronemesteren Campbell Kneale, som også er mer eller mindre kjent under aliasene Bichville Cat Motel, Black Boned Angel, Brilliant Swords, Cicadashrine, Ming, Tmpls, Wardagger, Wings Of Vengence og You Should Have Slain Me. Som alle disse navnene indikerer, er Kneale en av de mest aktive musikerne i den newzealandske undergrunnen, med hundrevis av utgivelser og utallige konserter under beltet. Han har også drevet plateselskapene Celebrate Psi Phenomenon, Battlecruiser og Don’t Fuck With Magic. Kneale har i mange år jobbet som kunstlærer og er en produktiv kunstmaler. Han lager selv de fleste av omslagene til utgivelsene sine.

https://ourlovewilldestroytheworld.bandcamp.com
https://campbellkneale.bandcamp.com
http://campbellkneale.blogspot.com

Knut & Ole Aastad Bråten
Knut & Ole Aastad Bråten
Knut Aastad Bråten (f. 1976) er redaktør og folkemusikar. Han var tidlegare redaktør i bladet Folkemusikk, i dag i tidsskriftet Syn og Segn. Bråten spelar langeleik, og har fleire sigrar frå Landskappleiken. I 2015 gav han ut si fyrste soloplate «Til Ragna». Han er medforfattar på boka, New York – 100 unike opplevelser, på Kagge Forlag. Bråten er 1. vara i Nord-Aurdal kommunestyre for Venstre, og medlem i den norske fagkomiteen for UNESCOs internasjonale lister for immateriell kulturarv.

Ole Aastad Bråten (f. 1976) kjem frå Valdres og har spelt langeleik sidan han var 16 år gamal. Dei viktigaste læremeistrane har vore Oddrun og Gunvor Hegge. Saman med broren Knut har han bidrege til eit løft for langeleikmusikken i Noreg dei siste ti åra. Seks gonger har han vunne Landskappleiken, seinast i 2014, då han også tok med seg det gjævaste trofeet, Kongepokalen. Aastad Bråten har deltatt på kappleikar og konsertar i 20 år og han har medverka på ei rekke plateinnspelingar. I år er han aktuell med den kritikarroste plata «Til Ragna», saman med broren Knut, som vann kongepokalen i 2006. Ole Aastad Bråten er konstituert direktør ved Valdresmusea. Han har hovudfag i etnolog frå Universitetet i Oslo. I studietida arbeidde han også ved Det kongelege slottet. Bråten er medlem av Rådet for folkemusikk og folkedans og sit som vara i Nord-Aurdal kommunestyre for Venstre.

Konserten er kuratert av Petter Flaten Eilertsen og Bjørn Hatterud.